EFUEL ja DEFA solmivat yhteistyösopimuksen

EFUEL, jonka markkinaosuus on noin 30 prosenttia kaikista latausasemista Ruotsissa, ryhtyy toimittamaan DEFAn sähköautojen lataustuotteita Pohjoismaissa. “Tämä on erittäin hyvä uutinen. DEFA ja EFUEL sopivat täydellisesti yhteen”, sanoo Martin Jonsson, DEFA eMobilityn varatoimitusjohtaja.

DEFA on vuonna 1946 perustettu norjalainen perheyritys, joka on yli 60 vuoden ajan kytkenyt ajoneuvoja sähköverkkoon. Sen sähköautojen lataustuotteiden valikoima on kattava. Yritys on tunnettu laadukkaista ja turvallisista tuotteistaan sekä innovaatioistaan, joista se on saanut vuosien varrella useita arvostettuja palkintoja. Markkinoille esitellään seuraavaksi DEFA Power -latausasema, joka sisältää uuden sukupolven teknologiaa.

DEFA sekä yksi Ruotsin johtavista laitejakelijoista, EFUEL, ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka tarkoittaa, että EFUEL tarjoaa jatkossa sekä DEFAn sähköautojen latausasemia että niiden lisävarusteita. Tämä sopimus astuu voimaan Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa välittömästi.

”DEFAn tuotteilla on vahva asema markkinoilla ja olemme varmoja, että asiakkaat arvostavat älykkäiden latausasemien valikoimaamme. Odotamme innolla yhteistyötä DEFAn kanssa sekä mahdollisuutta lisätä sähköautojen määrää teillämme entisestään. Pian voimme tarjota asiakkaillemme myös DEFA Power -latausasemia”, sanoo EFUELin toimitusjohtaja Rasmus Bender.

Martin Jonsson, varatoimitusjohtaja eMobility, DEFA Group:
“Olemme käyneet keskusteluja EFUELin kanssa pitkään ja olemme hyvin iloisia päästessämme sopimukseen, johon molemmat osapuolet ovat erittäin tyytyväisiä. Olen varma, että DEFA ja EFUEL sopivat täydellisesti yhteen, ja odotamme innolla yhteistyötä.”

Voit lukea alkuperäisen julkaisun täältä: https://www.defa.com/fi/defa-ja-efuel-allekirjoittivat-yhteistyosopimuksen-pohjoismaissa-asiakkaat-arvostavat-alykkaiden-latausemien-valikoimaamme/

DEFA tuotteet ovat saatavilla yksityisasiakkaille verkkokaupasta sekä yritysasiakkaille tukkukaupasta.