Hei!

Mukavaa, että olet kiinnostunut yhteistyöstä. 

Mitä EFUELin yhteistyökumppanina oleminen tarkoittaa?

EFUEL-kumppanina oleminen tarjoaa monia etuja. Ehkä tärkeimpänä se, että olet mukana tukemassa kestävämpää autoilua. Yhteistyökumppanina sinulla on ratkaiseva rooli asiakaskokemuksen luomisessa, sillä asiakkaamme odottavat saavansa parhaan asennuskokemuksen. 

Yhteistyökumppanina sinulle tarjotaan myös rahanarvoisia etuja. Nykyiset yhteistyökumppanimme ovat sanoneet arvostavansa erityisesti seuraavia asioita:

Taloudellinen hyöty: Latausasemat ja tarvikkeet jälleenmyyjähinnoin sekä volyymialennuksilla.

Nopea toimitus: Tuotteet toimitetaan 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Ilmaista ja ei velvoita mihinkään: Kumppanuus ei velvoita sinua mihinkään. Tuotteita voit tilata kumppaniportaalista, kun tarve saapuu. 

Yhteistyö: Kehitämme tuotevalikoimaamme ja palveluitamme aina yhteistyökumppaneiden toiveiden mukaisesti.

Lisää tilauksia ja asiakaskunnan laajeneminen: Valmiiksi kartoitetut asennustilaukset ja uusia asiakkaita. Voit ottaa asennustilauksia vastaan, jos se sinun aikatauluihisi sopii. 

Asiakaspalvelu yhteisille asiakkaillemme: Neuvomme yhteisiä asiakkaitamme kaikissa lataukseen ja Easee -tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Sinä päätät, kuinka suuri EFUEL-kumppani haluat olla. Mitä enemmän latausasemia ostat, sitä enemmän sinua palkitaan.

Miten liittyä yhteistyökumppaniksi?

Mikäli haluat päästä käsiksi kumppani-portaalin etuihin, voit liittyä suoraan täyttämällä tiedot yläpalkin kohdasta Kumppani-portaali. Mikäli haluat alkaa vastaanottamaan valmiiksi kartoitettuja asennustilauksia, pyydämme olemaan suoraan yhteydessä ella.sintonen@efuel.fi tai +358 40 540 0285. 

Kuulemisiin!