Hei!

Mukavaa, että olet kiinnostunut yhteistyöstä. 

Mitä EFUELin yhteistyökumppanina oleminen tarkoittaa?

Yhteistyökumppaninamme oleminen tarjoaa sinulle monia etuja. Tärkeimpänä muun muassa se, että olet tukemassa kestävämpää autoilua. Yhteistyökumppaninamme sinulla on ratkaiseva rooli myös asiakaskokemuksen luomisessa, sillä asiakkaamme odottavat saavansa mutkattoman asennuskokemuksen.

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme myös rahanarvoisia etuja. Nykyiset yhteistyökumppanimme ovat sanoneet arvostavansa erityisesti seuraavia asioita:

Taloudellinen hyöty: Yhteistyökumppanimme saavat latausasemat ja lisätarvikkeet jälleenmyyjähinnoin sekä volyymialennuksilla.

Nopea toimitus: Tuotteet toimitetaan 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Ilmaista ja ei velvoita mihinkään: Yhteistyökumppanuus ei velvoita sinua mihinkään. Tuotteita voi tilata kumppaniportaalista, kun tarve syntyy. Kannattaa ehdottomasti kuitenkin huomioida volyymialennukset ja säästää kuluissa.

Yhteistyö: Kehitämme tuotevalikoimaamme sekä palveluitamme aina yhteistyökumppaneiden toiveiden mukaisesti. Vastavuoroisuus on avain hyvään ja toimivaan yhteistyöhön!

Lisää tilauksia ja asiakaskunnan laajeneminen: Kauttamme saat valmiiksi kartoitettuja asennustilauksia sekä mahdollisia uusia asiakkaita. Voit ottaa asennustilauksia vastaan, jos se sinun aikatauluihisi sopii, mutta tämä ei ole edellytys yhteistyökumppanuudelle.

Asiakaspalvelu yhteisille asiakkaillemme: Neuvomme yhteisiä asiakkaitamme kaikissa lataukseen ja Easee -tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä sekä tarjoamme yhteistyökumppaneillemme tuen asennuksen sekä käyttöönoton aikana.

Sinä päätä kuinka suuri EFUEL-kumppani haluat olla. Mitä enemmän asennat ja tilaat, sitä enemmän sinua palkitaan.

Miten liittyä yhteistyökumppaniksi?

Mikäli haluat päästä käsiksi yhteistyökumppanuuden etuihin, voit liittyä suoraan yläpalkin kohdasta “Kumppani-portaali”. Luo profiili, täytä tietosi ja odota tilin aktivoitumista. Tämän jälkeen pääset tutustumaan tukkukaupan tuotteisiin, markkinointimateriaaleihin sekä asennusohjeisiin. Mikäli olet kiinnostunut vastaanottamaan valmiiksi kartoitettuja Vakioasennustilauksia, pyydämme olemaan suoraan yhteydessä tuki@efuel.fi. Voit tutustua tarjoamaamme Vakioasennukseen sekä sen sisältöön yläpalkin kohdasta “Asennus”.

Kuulemisiin!